Buscar en aquest blog

diumenge, 25 de març del 2007

Coral Polifònica Benifaraig


Aquesta Coral, encara jove, però amb una intensitat que fa pensar en veus prou experimentades, està formada per gent molt variada. En els seus tres anys de vida ha estat dirigida sempre pel dinamisme i la immensa qualitat que emana Amparo Navarro, ja es nota, clar.
Estes persones, tan ben avingudes, han mostrat el miracle que es pot fer amb interés, tesó i paciència. L'encant de la mestra ha aconseguit el que pareixia un impossible... els ha contagiat una miqueta i ara és un plaer escoltar-los, inclòs mirar-los, amb la tendresa que canten i com tots estan pendent del mínim gest d'una professora tan excepcional.
S'ho passen bé cantant, assajant... escolten i segueixen treballant a casa les grabacions que Amparo els fa. No tenen peresa de sortir cada setmana, fasa fred o calor... a les 10 de la nit cap a l'església a l'assaig.
Tenen un esperit jove, que els ajuda a apprendre, sense por al ridícul, dòcils i gens creguts, disciplinats, exigents en ells mateixa... i plens d'alegria sana, que es nota sempre.
Benifaraig pot estar ben content de tindre el Cor Llixó i aquesta Coral Polifònica.